Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
02 04 2014
σε Μελών

Κι έρχεται η στιγμή, που θ' αποφασίσεις, με ποιον θα πας και ποιον αφήσεις

Έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις τι Στάση θα κρατήσεις. Νομίζω ότι για μένα ήρθε η στιγμή και αποφάσισα να κρατήσω... «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ»

Μια  ΣΤΑΣΗ που δεν σημαίνει στασιμότητα, αλλά ΑΦΕΤΗΡΙΑ για Καινούριες  Δημιουργικές Διαδρομές.

ΣΤΑΣΗ Πολιτών. ΣΤΑΣΗ –Αντίσταση – Ανάσταση.

Για να μπορέσει ο δήμος μας, μέσα από Δημοκρατικές και Συμμετοχικές Διαδικασίες, να σταθεί πραγματικά δίπλα στον Πολίτη και ο Πολίτης, δίπλα στην Δημοτική Αρχή.

Για να μπορέσουμε να βγάλουμε τον Δήμο Βύρωνα - έναν δήμο με κατάθεση Ψυχών και αγώνων -  από το τέλμα και να χαράξουμε καινούριους δρόμους, καινούριες πολιτικές, που θα είναι προς όφελος όλων μας, φροντίζοντας να ανακουφίσουμε τις ασθενέστερες ομάδες συμπολιτών μας, μέσα από το Δίκτυο Αλληλεγγύης, που ήδη λειτουργεί.

Για να μπορέσει ο δήμος μας, από ένας υπερχρεωμένος Δήμος που είναι, να γίνει ένας δήμος Ανάπτυξης, που θα παρέχει στους Πολίτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ένας δήμος που η Κοινωνική Ευαισθησία του, θα συνάδει με την Αξιοκρατία, την Οικολογική αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής, την καθαριότητα, το υψηλό αίσθημα πολιτισμού.

Αποφάσισα λοιπόν να κατέβω στις Δημοτικές Εκλογές, με γνώμονα , όχι το προσωπικό συμφέρον (δεν έχω κατάστημα, δεν είμαι επιχειρηματίας, δεν έχω προσωπική πελατεία, ούτε είμαι εργολάβος δημοσίων ή ιδιωτικών έργων), αλλά με διάθεση προσφοράς, πράγμα που έτσι και αλλιώς έκανα, κάθε φορά που ο Δήμος μου, μου το ζητούσε, πιστεύοντας ότι ο καθένας από εμάς, μέσα από το μετερίζι των γνώσεων και των ικανοτήτων του οφείλει να προσφέρει τα μέγιστα, στους συνδημότες του.

Δεν είμαι πολιτικός. Δεν είμαι κομματικό στέλεχος. Είμαι ένας πολίτης αυτής της πόλης που οι σημερινές συνθήκες με αναγκάζουν να μην μείνω αμέτοχος, αλλά ενεργά να λάβω μέρος στις Δημοτικές  διαδικασίες,  με την ελπίδα ότι θα μπορέσω, με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις διαθέτω, να βοηθήσω την Δημοτική Αρχή, να υλοποιήσει το  πρόγραμμα και τις σκέψεις της, για την ανάταξη του Δήμου και με την βοήθεια των συμπολιτών μας, να τον αναδείξουμε σε έναν Δήμο Πρότυπο.

Έναν Δήμο όπου οι Δημοκρατικές Διαδικασίες και η Μέριμνα για τον Πολίτη δεν θα είναι Ευκαιριακές αλλά Ουσιαστικές και Διαρκείς.

Χάρης Σώζος

Ηθοποιός - Σκηνοθέτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της "Στάσης Βύρωνα"

Διαβάστηκε 2057 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια