Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
14 05 2014

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία

Την Πέμπτη 15/5/2014 στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου, θα μιλήσει ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ".

Το ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί προς την ανατροπή και την αλλαγή στον Δήμο μας, σε λίγες μέρες φτάνει στο τέλος του. Όλο αυτό το διάστημα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τα μέλη της "Στάσης Βύρωνα", επισκεφτήκαμε τις γειτονιές της πόλης μας, μιλήσαμε με τους δημότες/ισσες, χωρίς φόβο και πάθος.

Αναδείξαμε την κακοδιοίκηση και σταματήσαμε προεκλογικές ρουσφετολογικές πρωτοβουλίες της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Συνδιαμορφώσαμε μαζί σας το πρόγραμμα μας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί, στην Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Στάσης Βύρωνα" την Πέμπτη 15/5 στις 19:30 στην Πλ. Ταπητουργείου όπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα μας και η ομάδα της νίκης και της ανατροπής, για να αλλάξουμε ΜΑΖΙ την Πόλη μας.

Θα χαιρετίσει η υπ. Αντιπεριφεριάρχης, με το συνδιασμό της Ρένας Δούρου "ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ", Ερμίνα Κυπριανίδου.

Σχετικά Άρθρα

Επιχορήγηση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα από το Υπουργείο Υγείας

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με ιατρικό εξοπλισμό καθώς και η διαμόρφωση του χώρου που θα «φιλοξενήσει» το ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα.  

Φιλικές Κοινότητες προς τους δημότες με διαταραχές μνήμης

Εκπαίδευση των υπαλλήλων όλων των Διευθύνσεων του Δήμου Βύρωνα με θέμα: "Όταν ξεχνάει ο ... δημότης μας": υποδοχή – εξυπηρέτηση. Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του δ. Βύρωνα και αφορούσε τα άτομα με διαταραχές μνήμης. 

Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Ανακοίνωση - απόφαση της Δημοτικής πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια