Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
24 05 2014

Παίζουν τα ρέστα τους "γκρίζοι προβοκάτορες"

Τα φαντάσματα του παρελθόντος ξαναχτυπούν. Με ηλεκτρονικά μηνύματα την παραμονή των εκλογών υπογράφοντας σαν «νοήμονες βυρωνιώτες» ρίχνουν λάσπη…

Γιατί τόσος πανικός από τους νοήμονες-κρυμμένους, γκρίζους προβοκάτορες;

Μετά από τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία και τις απειλές σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, την παραμονή του β’ γύρου, χάσανε τελείως την ψυχραιμία τους και φτιάξανε μηχανισμό με «δήθεν» ηλεκτρονικά μηνύματα καταγγέλλοντας «συνεργασίες» Κατωπόδη-Κόνσουλα.

Κατανοούμε την ανησυχία τους. Βλέποντας το λαϊκό ρεύμα και την στήριξη –από την μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων και την ταυτόχρονη καταδίκη της παράταξης του κ. Γώγου- γύρω από τον συνδυασμό νίκης της "Στάσης Βύρωνα" με τον Άκη Κατωπόδη, παίζουν τα ρέστα τους.

Οι βυρωνιώτες και οι βυρωνιώτισσες έχουν αποφασίσει.

Ο Βύρωνας αλλάζει σελίδα.

Βύρωνας 24 Μαΐου 2014

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα" 

Σχετικά Άρθρα

Οι 25 Δημοτικοί Σύμβουλοι της "Στάσης Βύρωνα"

Τα βιογραφικά των νέων 25 Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα". 

Αποτελέσματα σταυροδοσίας για τη «Στάση Βύρωνα»

Παρατίθενται, αναλυτικά, τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τη Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα και επικεφαλής τον Άκη Κατωπόδη, βάση των επίσημων αποτελεσμάτων που εξέδωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών στις 18 Ιουνίου 2014.

Αποτελέσματα Δημοτικών εκλογών 2014 ( Α’ & Β’ Κυριακή)

Την Τρίτη 18 Ιουνίου το Πρωτοδικείο Αθηνών ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών της 18ης και 25ης Μαΐου 2014 αντίστοιχα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα που αφορούν τις Δημοτικές Εκλογές στον Δ. Βύρωνα.   

Θα κέρδιζε την εκτίμησή μας ο κ. Χ. Γώγος αν γνώριζε τι γίνεται στην πόλη μας …

Του Βασίλη Πάγκαλου
Κάθε φορά που η κοινωνία του Βύρωνα, πάει να κάνει ένα βήμα και οργανώνεται για να αντιμετωπίσει ή βελτιώσει την καθημερινότητα ή δείχνει πως αμφισβητεί το κατεστημένο, προβάλουν οι πρόθυμοι. Κινδυνολογούν, διαστρεβλώνουν λες και οι αμφισβητήσεις θίγουν τα ιερά και τα όσια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια