Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
04 06 2014
σε Μελών

Θα κριθούν όλοι

Toy Βασίλη Πάγκαλου

Παρακολούθησα και παρακολουθώ όλες αυτές τις ημέρες προεκλογικά και μετεκλογικά τις αναρτήσεις στο site του δήμου Βύρωνα. Θεωρώ ότι μου πέφτει λόγος και θα μιλήσω για την ιδιοκτησιακή αντίληψη με την οποία χειρίζονται οι υπεύθυνοι την επικοινωνία με τους δημότες.

Ως αποκλειστικοί κληρονόμοι, έχοντας την κυριότητα και έλεγχο της ενημέρωσης, οικειοποιώντας κάτι που δεν τους ανήκει, προβάλλοντας κυρίως τον εαυτό τους, μόνο πρόσωπα και ποτέ ιδέες ή πολιτικές.

Τι έχει συμβεί και δέκα ημέρες μετά τις εκλογές δεν έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των εκλογών.Φταίει ο πανικός της κατάρρευσης που τους αναγκάζει να ρίξουν τις μάσκες και να παρουσιάσουν το αληθινό τους πρόσωπο. Να επιβεβαιώσουν ,τόσα χρόνια που μας θύμιζαν ακόμα και τα γενέθλια μας, ότι οι στόχοι τους ήταν ιδιοτελείς και  να ανακόψουν το τσουνάμι που τους γκρέμισε στις 25 Μάη. Εκτός και αν ακόμα προβληματίζονται για το ποιος νίκησε και ποιος έχασε στις εκλογές.

Λέω λοιπόν ότι οι διαχειριστές της ενημέρωσης του Δήμου Βύρωνα και πολλοί άλλοι, στήριξαν με το μυαλό και την καρδιά, στρατεύθηκαν, υπηρέτησαν τον πρώην δήμαρχο κ. Χαρδαλιά και το δικό του πολιτικό σχέδιο και όχι την πόλη.

Δεν δικαιούται κανείς να προσφέρει προίκα-λάφυρο περιουσία του δήμου στον οποιονδήποτε. Να την αφυδατώνει να την ευτελίζει και να την βυθίζει στα σχέδια των προσωπικών επιδιώξεων. Γι αυτό μεγάλο μέρος των δημοτών τους θεωρούσε εχθρικούς παράγοντες και δυνάστες της πόλης.

Δεν είμαστε ψυχροί παρατηρητές. Έχουμε ανάμειξη με τα κοινά, αναλύουμε τα  πράγματα επειδή θέλουμε να τα αλλάξουμε. Πιστεύουμε ότι οι επόμενες εβδομάδες-μήνες είναι το διάστημα που θα αλλάξει την ιστορία του Βύρωνα. Είναι οι στιγμές που θα γεννήσουν το καινούργιο.

Διαβάστηκε 2059 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια