Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
12 04 2017

Ενημερωτική συνάντηση της Στάσης Βύρωνα με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημ. Κόκκαλη

Μετά από ανοιχτό κάλεσμα της γραμματείας της «Στάσης Βύρωνα» σε μέλη και φίλους της παράταξης συγκροτήθηκε "Ομάδα Σκέψης" η οποία προχώρησε σε συστηματική διαβούλευση κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2017 με θέματα συζητήσεων, τις εκκρεμότητες περί οικοπέδων εντός του Δήμου και προτάσεις διαχείρισης ανά περίπτωση, βασικές παρεμβάσεις στην πόλη/καινοτόμες παρεμβάσεις, βραχυπρόθεσμοι στόχοι ανά τομέα (2017-2019), μακροπρόθεσμοι στόχοι (2019-2024).

Με την κατάθεση του σχεδίου προτάσεων κλήθηκαν οι αρμόδιοι ανά τομέα ευθύνης Αντιδήμαρχοι να τοποθετηθούν.

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση της γραμματείας πραγματοποιήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Κόκκαλη και αφορούσε τους τομείς Οικονομικών, Διοίκησης, και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα:

 • Σχετικά με τα Οικονομικά του Δήμου έγινε ενημέρωση για:
 1. Την απορρόφηση του ποσού των ληξιπρόθεσμων έτσι ώστε στο τέλος του 2017 ο Δήμος να οφείλει μόνο τις δόσεις των δανείων του.
 2. Την κανονική ροή πληρωμής τιμολογίων προμηθευτών.
 3. Την ομαλοποίηση της προμηθευτικής διαδικασίας μέσω του νέου Τμήματος Προμηθειών, προσδοκώντας το μέγιστο δυνατό όφελος για το Δήμο.
 4. Τις ηλεκτρονικές συναλλαγές ταμείου (POS, Internet Banking).
 5. Την εγκατάσταση πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης του Κοιμητηρίου.
 •  Σχετικά με τα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ του Δήμου έγινε ενημέρωση για:
 1. Βελτιστοποίηση εξοπλισμού (Αγορά 40 Pc's - Εκτυπωτών και Scaner).
 2. Επέκταση ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου.
 3. Αγορά πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης εγγράφων και ενημέρωσης του προσωπικού.
 4. Σωστή διαχείριση των 8μηνων μέσω ΟΑΕΔ.
 • Σχετικά με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ έγινε ενημέρωση για:
 1. Την εφαρμογή του νέου κανονισμού των αθλητικών εγκαταστάσεων.
 2. Την υπογραφή συμφωνητικών παραχώρησης με όλα τα αθλητικά σωματεία.
 3. Τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία.
 4. Τα προγράμματα άθλησης για όλους σε συνεργασία με την ΓΓΑ.
 5. Το καλοκαιρινό camp δημιουργικής απασχόλησης με περισσότερα παιδιά από πέρσι.

Θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερωτικές συναντήσεις με τους άλλους αρμόδιους αντιδημάρχους εν όψη της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί μέσα του Μαΐου στο Δημαρχείο της πόλης.

 

Σχετικά Άρθρα

Eτήσια συνεστίαση της Στάσης Βύρωνα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και η Δημοτική Παράταξη Στάση Βύρωνα σας προσκαλούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 01:00 μ.μ. στην ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας, στο κέντρο «Καρέας Παλλάς», Λεωφόρο Καρέα 102. Είσοδος με προσκλήσεις 

 

Η ομιλία του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη(3/02/2019)

Στην πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση που διοργάνωσε η παράταξη "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ", την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της «Νέας Ελβετίας», ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης και Υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές, παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής από το 2014 όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά της, αλλά και τους προγραμματικούς στόχους για την επόμενη τετραετία. Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας παρατίθεται παρακάτω. 

Μεγαλειώδης εκδήλωση της "Στάσης Βύρωνα", (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, video, φωτογραφίες)

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης, ενδεικτική της απήχησης που έχει το έργο του Γρηγόρη Κατωπόδη και της Δημοτικής Αρχής στον λαό του Βύρωνα. Η «Νέα Ελβετία» ήταν μικρή για να χωρέσει τον πολιτικό ρεαλισμό και τα όνειρα του Δημάρχου για την πόλη μας. 

Συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια να αλλάζουμε τον Βύρωνα

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και η δημοτική παράταξη "Στάση Βύρωνα", σας προσκαλούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 10:30 πμ, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία", (πρώην Λουίζα) σε ανοιχτή συγκέντρωση. "Μπροστά τις εκλογές συζητάμε για το έργο μας, τις δεσμεύσεις μας και την προοπτική. Η πόλη μας αλλάζει και σας έχει ανάγκη"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια