Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
31 05 2018

Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Ανακοίνωση - απόφαση της Δημοτικής πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.  

Τον Μάιο του 2014, η δημοτική παράταξη «Στάση Βύρωνα» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κατωπόδη και με βεβαιωμένη, (στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών), την έγκριση του εκλογικού σώματος, σε ποσοστό 60%, αναδείχτηκε με πανηγυρικό τρόπο ως η διοικούσα παράταξη του δήμου Βύρωνα.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» αναγνωρίζει πως:

  1. Ο Γρηγόρης Κατωπόδης αναδείχτηκε με τις επιλογές του δήμαρχος όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από πολιτικές ή κομματικές διαφοροποιήσεις, την εθνική προέλευση, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
  2. Η διαχείριση των κοινών γίνεται με βάση τις ανάγκες της πόλης και τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες με συνέπεια και χωρίς ακροβατισμούς προς όφελος των πολιτών.
  3. Η θητεία του ως δημάρχου χαρακτηρίζεται από την διαφάνεια, την ισότιμη συμμετοχή και την συναπόφαση.

Για τους παραπάνω, κυρίως, λόγους αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί ο μακροπρόθεσμος οραματικός σχεδιασμός για το μέλλον της πόλης, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» επαναβεβαιώνει την αταλάντευτη υποστήριξή της στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κατωπόδη και τον χρίζει επικεφαλής και υποψήφιό της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ταυτόχρονα, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά αλλά και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον του Βύρωνα που μας αξίζει, απευθύνουμε  κάλεσμα στους ενεργούς, δημοκρατικούς πολίτες να πλαισιώσουν τη «Στάση Βύρωνα» με τις ιδέες, τον δυναμισμό τους και την διάθεσή τους για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Βύρωνας

Μάιος του 2018

Σχετικά Άρθρα

Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2018», 7 Ιουνίου – 22 Σεπτεμβρίου

Με την συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου στις 7 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες του το Φεστιβάλ «Στη Σκιά των Βράχων 2018». Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην μνήμη του σπουδαίου σκηνοθέτη και διανοούμενου Νίκου Κούνδουρου. 

Επιχορήγηση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα από το Υπουργείο Υγείας

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με ιατρικό εξοπλισμό καθώς και η διαμόρφωση του χώρου που θα «φιλοξενήσει» το ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα.  

Φιλικές Κοινότητες προς τους δημότες με διαταραχές μνήμης

Εκπαίδευση των υπαλλήλων όλων των Διευθύνσεων του Δήμου Βύρωνα με θέμα: "Όταν ξεχνάει ο ... δημότης μας": υποδοχή – εξυπηρέτηση. Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του δ. Βύρωνα και αφορούσε τα άτομα με διαταραχές μνήμης. 

Γενική συνέλευση της Στάσης Βύρωνα, Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 19:30, στο Δημαρχείο Βύρωνα

Πρόσκληση των μελών, των φίλων, στην γενική συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια