Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
31 05 2018

Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Ανακοίνωση - απόφαση της Δημοτικής πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.  

Τον Μάιο του 2014, η δημοτική παράταξη «Στάση Βύρωνα» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κατωπόδη και με βεβαιωμένη, (στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών), την έγκριση του εκλογικού σώματος, σε ποσοστό 60%, αναδείχτηκε με πανηγυρικό τρόπο ως η διοικούσα παράταξη του δήμου Βύρωνα.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» αναγνωρίζει πως:

  1. Ο Γρηγόρης Κατωπόδης αναδείχτηκε με τις επιλογές του δήμαρχος όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από πολιτικές ή κομματικές διαφοροποιήσεις, την εθνική προέλευση, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
  2. Η διαχείριση των κοινών γίνεται με βάση τις ανάγκες της πόλης και τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες με συνέπεια και χωρίς ακροβατισμούς προς όφελος των πολιτών.
  3. Η θητεία του ως δημάρχου χαρακτηρίζεται από την διαφάνεια, την ισότιμη συμμετοχή και την συναπόφαση.

Για τους παραπάνω, κυρίως, λόγους αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί ο μακροπρόθεσμος οραματικός σχεδιασμός για το μέλλον της πόλης, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» επαναβεβαιώνει την αταλάντευτη υποστήριξή της στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κατωπόδη και τον χρίζει επικεφαλής και υποψήφιό της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ταυτόχρονα, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά αλλά και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον του Βύρωνα που μας αξίζει, απευθύνουμε  κάλεσμα στους ενεργούς, δημοκρατικούς πολίτες να πλαισιώσουν τη «Στάση Βύρωνα» με τις ιδέες, τον δυναμισμό τους και την διάθεσή τους για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Βύρωνας

Μάιος του 2018

Σχετικά Άρθρα

"Ίσως και να ζηλεύουν"

Βασανίζονται από την αντίθεση ελπίδων, επιθυμιών και πραγματικότητας. Στη χώρα, που όλοι είναι συνηθισμένοι στο "όλα αγοράζονται κι όλα πουλιούνται", τους θεωρούν όλους πουλημένους. Θεωρούν - απαιτούν να είναι όλοι κηλιδωμένοι. Δεν μπορούν να φανταστούν άνθρωπο τίμιο. Ίσως και να ζηλεύουν. Σίγουρα τους εξοργίζει. Ευτυχώς ο κόσμος δημιουργήθηκε με τα έργα και όχι με τα λόγια.

(αναδημοσίευση από εφημ. ΖΩ2)

Καλλιτεχνικά σεμινάρια στη "Στάση Βύρωνα"

Στάση ......στον πολιτισμό! ...Κάποιες ιδέες μαζί με προτάσεις που μας ταιριάζουν ...Κάποιες φίλες και κάποιοι φίλοι καλλιτέχνες με ανήσυχο πνεύμα για την πόλη ...Δίνουμε τα πρώτα μας ραντεβού για να γνωριστούμε και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια