Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
31 05 2018

Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Ανακοίνωση - απόφαση της Δημοτικής πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.  

Τον Μάιο του 2014, η δημοτική παράταξη «Στάση Βύρωνα» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κατωπόδη και με βεβαιωμένη, (στον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών), την έγκριση του εκλογικού σώματος, σε ποσοστό 60%, αναδείχτηκε με πανηγυρικό τρόπο ως η διοικούσα παράταξη του δήμου Βύρωνα.

Μετά από τέσσερα χρόνια, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» αναγνωρίζει πως:

  1. Ο Γρηγόρης Κατωπόδης αναδείχτηκε με τις επιλογές του δήμαρχος όλων των πολιτών, ανεξάρτητα από πολιτικές ή κομματικές διαφοροποιήσεις, την εθνική προέλευση, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό.
  2. Η διαχείριση των κοινών γίνεται με βάση τις ανάγκες της πόλης και τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες με συνέπεια και χωρίς ακροβατισμούς προς όφελος των πολιτών.
  3. Η θητεία του ως δημάρχου χαρακτηρίζεται από την διαφάνεια, την ισότιμη συμμετοχή και την συναπόφαση.

Για τους παραπάνω, κυρίως, λόγους αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρωθεί ο μακροπρόθεσμος οραματικός σχεδιασμός για το μέλλον της πόλης, η γενική συνέλευση της «Στάσης Βύρωνα» επαναβεβαιώνει την αταλάντευτη υποστήριξή της στο πρόσωπο του Γρηγόρη Κατωπόδη και τον χρίζει επικεφαλής και υποψήφιό της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ταυτόχρονα, με απόλυτο σεβασμό στην ιστορική μας κληρονομιά αλλά και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον του Βύρωνα που μας αξίζει, απευθύνουμε  κάλεσμα στους ενεργούς, δημοκρατικούς πολίτες να πλαισιώσουν τη «Στάση Βύρωνα» με τις ιδέες, τον δυναμισμό τους και την διάθεσή τους για προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Βύρωνας

Μάιος του 2018

Σχετικά Άρθρα

Eτήσια συνεστίαση της Στάσης Βύρωνα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και η Δημοτική Παράταξη Στάση Βύρωνα σας προσκαλούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 01:00 μ.μ. στην ετήσια συνεστίαση και κοπή πίτας, στο κέντρο «Καρέας Παλλάς», Λεωφόρο Καρέα 102. Είσοδος με προσκλήσεις 

 

Η ομιλία του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη(3/02/2019)

Στην πρώτη μεγαλειώδη συγκέντρωση που διοργάνωσε η παράταξη "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ", την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα της «Νέας Ελβετίας», ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης και Υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς εκλογές, παρουσίασε το έργο της δημοτικής αρχής από το 2014 όταν και ανέλαβε τα καθήκοντά της, αλλά και τους προγραμματικούς στόχους για την επόμενη τετραετία. Ολόκληρο το κείμενο της ομιλίας παρατίθεται παρακάτω. 

Μεγαλειώδης εκδήλωση της "Στάσης Βύρωνα", (Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, video, φωτογραφίες)

Η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης, ενδεικτική της απήχησης που έχει το έργο του Γρηγόρη Κατωπόδη και της Δημοτικής Αρχής στον λαό του Βύρωνα. Η «Νέα Ελβετία» ήταν μικρή για να χωρέσει τον πολιτικό ρεαλισμό και τα όνειρα του Δημάρχου για την πόλη μας. 

Συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια να αλλάζουμε τον Βύρωνα

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και η δημοτική παράταξη "Στάση Βύρωνα", σας προσκαλούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 10:30 πμ, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία", (πρώην Λουίζα) σε ανοιχτή συγκέντρωση. "Μπροστά τις εκλογές συζητάμε για το έργο μας, τις δεσμεύσεις μας και την προοπτική. Η πόλη μας αλλάζει και σας έχει ανάγκη"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια