Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
05 03 2014

Εκδήλωση–συζήτηση με θέμα: «Τα προβλήματα της παιδείας στον Βύρωνα και οι προτάσεις της παράταξης μας»

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» καλεί εκπαιδευτικούς – γονείς – μαθητές την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου (Ταταούλων 2) σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Τα προβλήματα της παιδείας στο Βύρωνα και οι προτάσεις της παράταξης μας»

Το 2013 ήταν μια χρονιά όπου η υλοποίηση των επιταγών της τρόικας από την κυβέρνηση οδήγησε σε απολύσεις εκπαιδευτικών, συγχωνεύσεις σχολείων, μείωση των χρημάτων στις σχολικές επιτροπές, κατάργηση του θεσμού των «σχολικών φυλάκων». Η παρούσα Δημοτική αρχή τις περισσότερες φορές ήταν αρωγός στις επιλογές της μνημονιακής κυβέρνησης. Αντίθετα η «Στάση Βύρωνα» στήριξε και συμμετείχε σε όλες της διεκδικήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, των μαθητών και των γονέων. 

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ» επιδιώκει μέσα από τον διάλογο να καταγράψει τα προβλήματα – μικρά και μεγάλα – που αντιμετωπίζουν σήμερα τα σχολεία του Βύρωνα, όλων των βαθμίδων.

Στόχος μας είναι να καταθέσουμε ένα συνολικό υπόμνημα διεκδικώντας την λύση τους από τον Δήμο.  

Παράλληλα τα στοιχεία αυτών των αιτημάτων, μέσα από την συνεχή επικοινωνία μας με τους φορείς της εκπαίδευσης, θα τα εντάξουμε στο πρόγραμμα μας, εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2014 και θα παλέψουμε για την υλοποίηση τους.

Βύρωνας 06/03/2014

Για την Δημοτική Πρωτοβουλία "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ"

Άκης Κατωπόδης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος

 

Διαβάστηκε 1917 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια