Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
20 05 2014

21 Μαΐου 2014: προεκλογική συγκέντρωση της "Στάσης Βύρωνα"

Την Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 στις 7:30 μ.μ. στην πλατεία Ταπητουργείου, θα μιλήσει ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας "ΣΤΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ".

Ο Βυρωνιώτικος λαός την Κυριακή 18 Μαΐου έδωσε ξεκάθαρη εντολή. Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα»  είναι στο δεύτερο γύρο και διεκδικεί  τη διοίκηση του Δήμου.

Οι Βυρωνιώτες και οι Βυρωνιώτισσες  με την ψήφο τους αποδοκίμασαν τα έργα και τις ημέρες του κ. Γώγου και της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής. Αποδοκίμασαν την αδιαφάνεια, τον αυταρχισμό, την ρουσφετολογία.

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τους Βυρωνιώτες και να συνεργαστούμε με όλους τους ενεργούς και ανήσυχους δημότες για μια ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο.

Με διαφάνεια, συμμετοχή, αλληλεγγύη.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» και ο υποψήφιος  Δήμαρχος Άκης Κατωπόδης σας καλούμε όλους εργαζόμενους, ανέργους, επαγγελματίες, νέους/νέες, την Τετάρτη 21 Μαΐου, στις 8μμ, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο) στην συγκέντρωση μας.

Την Κυριακή 25 Μαΐου με την «ΣΤΑΣΗ» μας αλλάζουμε σελίδα στον Βύρωνα.

 

Διαβάστηκε 2227 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια