Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
03 02 2014

2 Φεβρουαρίου 2014-Η εκδήλωση παρουσίασης της "Στάση Βύρωνα"

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση η Δημοτική Πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος για την αλλαγή στο Δήμο Βύρωνα. 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου σε μια κατάμεστη Λουΐζα με 400 περίπου συμμετέχοντες/ουσες, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας «Στάση Βύρωνα» Άκης Κατωπόδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες από το πρόγραμμά της και κάλεσε τους αριστερούς/ες και προοδευτικούς/ες συμπολίτες/-ισσες να συστρατευτούν για μια ριζική και ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Βύρωνα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός σύντομου αλλά περιεκτικού βίντεο από την δράση της Στάσης Βύρωνα τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Πρώτος ομιλητής ήταν ο νεαρός Αντώνης Γεωργαντάς που μίλησε για το τι θα ήθελε από μια πραγματικά φιλολαϊκή δημοτική αρχή.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Σάρολας μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό ολόθερμης στήριξης κάλεσε στο βήμα τον Άκη Κατωπόδη. Μετά την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου, πήρε τον λόγο ο Απόστολος Κοκόλιας που ανέφερε με γλαφυρό τρόπο χρήσιμα ιστορικά στοιχεία από την ιστορία της πόλης μας.

Τέλος, στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, Δημήτρης Στρατούλης και Δημήτρης Παπαδημούλης, ο Πάνος Τριγάζης ο οποίος διάβασε δήλωση υποστήριξης από επιφανείς Βυρωνιώτες όπως ο ηθοποιός Γιάννης Βόγλης, ο Χάρης Σώζος και ο αντιστασιακός Γιάννης Σιαφάκας. 

Παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό και σχετικό βίντεο την ομιλία της Ελένης Βασιλοπούλου, δημοτικής συμβούλου της Στάσης Βύρωνα.

Διαβάστηκε 2256 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια