Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
09 04 2014

Με "μπαλώματα" και "ρουσφέτια" προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις ο κ. Γώγος

Δεν φτάνει που η παρούσα δημοτική αρχή Χαρδαλιά – Γώγου έφερε σε δημοτικό συμβούλιο και ψήφισε την δημιουργία «πέργκολας» στον Αγ. Λάζαρο από εστιατόριο συμφερόντων πρωτοκλασάτου στελέχους της, προκαλεί ξανά με την ρουσφετολογική εξυπηρέτηση υποψήφιου δημοτικού συμβούλου.

Δεν φτάνει που προσπαθεί η απερχόμενη δημ. αρχή να καλύψει με μπαλώματα την ανυπαρξία της από τις συντηρήσεις δρόμων, (Καισαρείας) κτηρίων, παιδικών χαρών, πλατειών ... ξαφνικά μέσα στην πλήρη ακινησία έργων, φτιάχνονται από την Τεχνική Υπηρεσία του δ. Βύρωνα κάποια πεζοδρόμια διότι εκλογές έρχονται ας φανούμε!

Τέτοιο παράδειγμα είναι οι τεχνικές εργασίες που θα γίνουν από τις 11 έως 24 Απριλίου στην οδό Ν. Ελβετίας, στον αριθμό 11,  οι οποίες έχουν πολλές ιδιαιτερότητες!

Συγκεκριμένα το πεζοδρόμιο στον αριθμό 11 διευρύνεται(!) για να εξυπηρετήσει το άνοιγμα καφέ υποψηφίου του κ. Γώγου!

Σε ένα σημείο ήδη επιβαρυμένο από την λειτουργία του σούπερ μάρκετ. Χωρίς καμία ένταξη σε πρόγραμμα αναβάθμισης της περιοχής η απερχόμενη δημοτική αρχή Γώγου-Χαρδαλιά δίνει στους υποψηφίους της, προκλητικές για το κοινό αίσθημα, παροχές!

Δεν είμαστε κατά της επιχειρηματικότητας, είμαστε κατά των πελατειακών σχέσεων και της εξυπηρέτησης των "δικών" μας παιδιών!

Καλές δουλειές σε όλους

*Παρακάτω στο πεδίο "Έκθεση εικόνων" μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τον σημείο "Ν. Ελβετίας 11"

Διαβάστηκε 2075 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια