Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
11 04 2014

Όλα εξαρτώνται από εμάς και τη συμμετοχή μας. Τέλος στις πελατειακές αυθαιρεσίες!

Με την δυναμική τους αντίδραση οι κάτοικοι της γειτονιάς στην «στάση Μανώλη» και η δυναμική παρουσία του υποψήφιου δήμαρχου της «Στάσης Βύρωνα» Άκη Κατωπόδη και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, ανέτρεψαν την προκλητική απόφαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα και σταμάτησαν τις εργασίες διαπλάτυνσης μέρους του πεζοδρομίου στην Νέα Ελβετίας 11 προς όφελος καταστηματάρχη-υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του κ. Γώγου.

Στην συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου 2014 της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βύρωνα" ο κ. Ζούμπος (κι αυτός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του κ. Γώγου) εισηγήθηκε μεταξύ άλλων την έκθεση του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας προκειμένου να εγκρίνουν τα μέλη της επιτροπής την διαπλάτυνση πεζοδρομίου μπροστά από πρόσοψη καταστήματος ιδιοκτησίας συνυποψήφιου με την παράταξη του κ. Γώγου.

Σήμερα το πρωί συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας πήγε να εκτελέσει την ρουσφετολογική απόφαση της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βύρωνα». 

Όμως μετά από την δυναμική παρέμβαση κατοίκων της γειτονιάς και της "Στάσης Βύρωνα" παρουσία του υποψήφιου Δήμαρχου Άκη Κατωπόδη, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ζούμπος αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόφαση της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βύρωνα", που είχε πρόσφατα εισηγηθεί και ψηφίσει.

Για την ιστορία τα μέλη της "Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βύρωνα" που ψήφισαν την την υπ’ αριθμόν 19/2014 απόφαση και ενέκριναν τις εργασίες αυτές ήταν ο κ. Ζούμπος (πρόεδρος της επιτροπής), ο κ. Μακράκης, η κ. Παπαγεωργίου, η κ. Γερασιμίδου και ο κ. Χαλικιάς αντιπρόεδρος. Αλήθεια, έχουν υπόψη τους τα μέλη αυτά όταν ψήφιζαν, τη σοφή λαϊκή ρήση που λέει ότι «πρέπει να προσέχουμε πού βάζουμε την υπογραφή μας»;

Η Δημοτική πρωτοβουλία «Στάση Βύρωνα» χαιρετίζει την δυναμική αντίδραση των κατοίκων της γειτονιάς και μαζί με το κείμενο των υπογραφών που μάζεψαν, θα ζητήσει την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβούλιου για την οριστική ανάκληση της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Βύρωνα".

Διαβάστηκε 1980 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια