Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει!

μία οφειλόμενη απάντηση

Λίγο πριν από τις εκλογές, κυκλοφόρησε από ορισμένα άτομα που μοναδικό τους σκοπό έχουν να βλάψουν την Δημοτική Αρχή ένα περίεργο, ανυπόστατο και πολιτικά ανήθικο δημοσίευμα· ένα ακόμα μνημείο πολιτικής τύφλωσης.

Στη δημοσίευση - με τη μορφή ερώτησης- στο site newsit.gr διερωτώνται (με δηλητηριώδη «αφέλεια») πώς είναι δυνατόν εννέα(9) παιδικές χαρές να κοστίζουν 300.000 € στο οροπέδιο Λασιθίου ενώ στον Βύρωνα δέκα(10) παιδικές χαρές να κοστίζουν 980.000 €.

Βεβαίως και δεν είχαν την στοιχειώδη πρόνοια και ευαισθησία (!!!) να ερευνήσουν οι ίδιοι ή να μας ρωτήσουν από πού προέρχεται αυτή η διαφορά. Να ζητήσουν δηλαδή τις μελέτες από το Δήμο Λασιθίου και από το Δήμο Βύρωνα ώστε να πληροφορηθούν τα στοιχεία, να συγκρίνουν τα μεγέθη των παιδικών χαρών και τις ποιότητες των υλικών και βεβαίως να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Ας τους… βοηθήσουμε!

Στον πίνακα που ακολουθεί, συγκρίνονται οι δύο μελέτες και παρατίθενται τα στοιχεία που ξεκαθαρίζουν με απόλυτο τρόπο τις παραμέτρους που αιτιολογούν την διαφορά του κόστους των αντίστοιχων παιδικών χαρών.

 

Αγαπητοί συνδημότες! Όσο και να προσπαθούν ορισμένοι με ψευδείς ειδήσεις και παραπληροφόρηση να πλήξουν το ήθος, την αξιοπρέπεια και το κύρος της Δημοτικής Αρχής, δεν το καταφέρνουν.

Οι συνδημότες μας γνωρίζουν ότι σεβαστήκαμε το δημόσιο χρήμα και το διαχειριστήκαμε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών. Από τις ανακοινώσεις των κατά φαντασίαν εισαγγελέων θα μείνει μόνο η μικρότητά τους και η περιφρόνησή τους για κάθε τι ανθρώπινο και σωστό που γίνεται στην πόλη. Και απόδειξη γι΄ αυτό είναι το γεγονός ότι τέσσερα (4) χρόνια τώρα δεν βρήκαν ούτε ένα σωστό έργο ούτε μία σωστή ενέργεια που να έχει γίνει από την Διοίκηση του Δήμο, ούτε έναν καλό λόγο...

Κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί παρά να σκεφτεί: «Άραγε η κακία οδηγεί στη βλακεία ή η βλακεία οδηγεί στην κακία;».

Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως επιφυλασσόμασθε να προχωρήσουμε -με κάθε νόμιμο μέσο- ώστε να αποκαλύψουμε τους κοινούς συκοφάντες.