Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
23 05 2014

Π. Κόνσουλας και Α. Σωτηρόπουλος στηρίζουν "Στάση Βύρωνα" και 'Ακη Κατωπόδη.

Ο Άκης Κατωπόδης και ο Χρήστος Γώγος θα αναμετρηθούν την Κυριακή για το δημαρχιακό θώκο του Βύρωνα. Βασικοί ρυθμιστές είναι οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να περάσουν στο δεύτερο γύρο. Πηγή: vironas.gr

 

O Παναγιώτης Κόνσουλας και ο Αλέξης Σωτηρόπουλος έχουν ήδη ταχθεί ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας Κατωπόδη, ενώ ο Μίλτος Μπαντής κράτησε αποστάσεις από τη μάχη του δεύτερου γύρου ζητώντας από τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Ο Παναγιώτης Πάλμος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια αλλά είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα ακολουθήσει την απόφαση του ΚΚΕ και δεν θα στηρίξει κανέναν από τους δύο υποψηφίους.

Τέλος ο Σταύρος Τζιορτζιώτης στηρίζει έμμεσα και αυτός τον Άκη Κατωπόδη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Όπως όλα δείχνουν θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα μάχη, καθώς καταλυτικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα θα έχει η ατομική απόφαση των ψηφοφόρων.

 

Διαβάστηκε 2135 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια