Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
13 03 2014

ΟΠΑ Δ. Βύρωνα: Μικρή Σκηνή 2014

Με το θεατρικό έργο «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΡΑΪΔΟΓΟΡΓΟΝΑ» συνεχίζονται αυτό το σαββατοκύριακο 15 & 16 Μαρτίου οι εκδηλώσεις της "Μικρής Σκηνής" που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Δ. Βύρωνα στον στον Δ. Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», Ν. Ελβετίας 34. 

   

«Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΡΑΪΔΟΓΟΡΓΟΝΑ» 

Ο πρίγκιπας Ιάσωνας και η πριγκίπισσα Χρυσανέμη μας αποδεικνύουν πως με τη δύναμη της φιλίας μπορούν να νικήσουν κάθε εμπόδιο. Η Αγγελίνα ο καλός άγγελος του παραμυθιού μας ξετυλίγει το παραμύθι και γίνεται φύλακας για τους δύο μικρούς μας φίλους.

Η περιπέτεια ξεκινά με την εμφάνιση του μάγου Αρζάν που με δόλια μέσα πείθει την μικρή πριγκίπισσα Χρυσανέμη και την οδηγεί σε ένα μαγικό νησί το Αρζανιστάν.

Τη νύχτα τη μεταμορφώνει σε γοργόνα ενώ τη μέρα σε ένα μαγικό ξωτικό. Νεράιδες και άγγελοι έρχονται αντιμέτωποι με το μάγο Αρζάν και η περιπέτεια των δυο ηρώων βρίσκει τη λύση μέσα από ένα υπέροχο μαγικό ταξίδι για όλους τους φίλους μας.

Κείμενο-Σκηνοθεσία: Ανδριανή Μπαρτσώτα

Μουσική: Νίκος Ξένος

Παίζουν: Ανδριανή Μπαρτσώτα, Γιώτα Φλέσσα και Μάριος Πλιάτσικας

Οι παραστάσεις θα δοθούν στον Δ. Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία», Ν. Ελβετίας 34, το Σάββατο 15 Μαρτίου στις 16:30 και την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11:30 π.μ. 

Παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα με τις επόμενες παραστάσεις της "Μικρής Σκηνής"

Πηγή: Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού Δ. Βύρωνα.

Διαβάστηκε 1401 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια