Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
06 04 2014

Σωματείο Εργαζομένων: Αποχή από την εργασία τα Σαββατοκύριακα στην καθαριότητα του δ. Βύρωνα

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δ. Βύρωνα αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχή να απέχουν από την εργασία τα Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Απριλίου 2014.

Σωματείο Εργαζομένων δ. Βύρωνα

Βύρωνας 4/4/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποχή από την εργασία τα Σαββατοκύριακα στην καθαριότητα του δ. Βύρωνα

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Βύρωνα αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της δημοτικής αρχή να απέχουν από την εργασία τα Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Απριλίου 2014.

Την Παρασκευή 11/4/ θα προχωρήσουν σε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και θα συγκεντρωθούν στο Δημαρχείο.

Την Τετάρτη 9 /4 θα συμμετέχουν στην Γενική Απεργία ενώνοντας την φωνή τους με τους εργαζόμενους στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα  απαιτώντας την ανατροπή της βάρβαρης αντεργατικής πολιτικής και  της συγκυβέρνησης.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν από την δημοτική αρχή να σέβεται τα δικαιώματα τους. Μεταξύ άλλων διεκδικούν τις υπερωρίες τεσσάρων μηνών, την εκλογική αποζημίωση του 2012, να δοθούν τα χρήματα σε εργαζόμενους για τα αναδρομικά του επιδόματος των 176 ευρώ, αφού υπάρχει  τελεσίδικη δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει. Να κατέβουν οι κάμερες παρακολούθησης εργαζομένων. Να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 Το Δ. Σ.  

Διαβάστηκε 1567 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια