Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
07 09 2014

Απάντηση στον κ. Γώγο

Απάντηση της Γραμματείας της "Στάσης Βύρωνα" στα σχόλια που έγραψε σε κοινωνικά δίκτυα ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Εποχή Βύρωνα" Χρ. Γώγος και αφορούσαν την πρωτοβουλία της δημοτικής ομάδας της "Στάσης Βύρωνα" να μοιράσει ανακοίνωση για τον νέο 3ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα, στην φιέστα - εγκαίνια του κου Χαρδαλιά.

Κ. Γώγο

Μια σοβαρή δημοτική αρχή δεν θα έδινε άδεια λειτουργίας παιδικού σταθμού, με τη σοβαρότατη έλλειψη πολεοδομικής έγκρισης για τη μόνιμη σύνδεση με τη ΔΕΗ και την έγκριση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας για την καλή εφαρμογή της μελέτης Πυρασφάλειας του παιδικού σταθμού Γρανικού.

Ο παιδικός σταθμός δεν είναι πεδίο για μικροκομματικά παιχνιδάκια.

Ας αφήσουμε τα παιχνίδια για τα παιδιά.

Ο παιδικός σταθμός Γρανικού δεν ανήκει σε καμιά παράταξη, αριστερή ή δεξιά.

Ανήκει στους δημότες και κατοίκους του Βύρωνα, απέναντι στους οποίους υπάρχει χρέος και ευθύνη να παραδοθεί με πλήρη ασφάλεια και υψηλή λειτουργικότητα.

Για τη σημερινή λειτουργική κατάσταση του παιδικού σταθμού Γρανικού αιρετά μέλη της ΣΤΑΣΗΣ Βύρωνα ενημέρωσαν τους γονείς με ανακοίνωση που διακίνησαν στα πρόωρα εγκαίνιά του. 

Κ. Γώγο, μπορείτε να διαφυλάξετε ό,τι θέλετε μέσα από το θεσμικό σας ρόλο και όχι με λεκτικούς εντυπωσιασμούς και πολιτικάντικες υπερβολές.

Η νέα Δημοτικά Αρχή έχει δεσμευτεί να παραδώσει τον παιδικό σταθμό στους γονείς και στα παιδιά του Βύρωνα, μόνον όταν εξασφαλιστούν με πληρότητα οι νόμιμες προϋποθέσεις ασφάλειας και λειτουργίας του. Και θα το πράξει ταχύτατα.

Γραμματεία Δημοτικής Παράταξης «ΣΤΑΣΗ Βύρωνα»

Διαβάστηκε 1902 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια