Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
05 03 2014

Δίκτυο Νέων "Σ. Β.": Ανακοίνωση-κάλεσμα στην εκδήλωση της "Στάσης" για την παιδεία.

Ανακοίνωση - κάλεσμα του Δικτύου Νέων "Στάσης Βύρωνα" για την εκδήλωση που διοργανώνει η "Στάση" την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου – 3ου Λυκείου (Ταταούλων 2) σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Τα προβλήματα της παιδείας στο Βύρωνα και οι προτάσεις της παράταξης μας»

«ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ»

Έχουν περάσει 4 χρόνια μνημονίου και η κυβέρνηση Σαμαρά, συνεχίζει την καταστροφή της υγείας, της κοινωνίας και της παιδείας. Έχουν ισοπεδώσει τους μισθούς των γονιών μας και ο φασισμός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι στα σχολεία μας. Η κυβέρνηση επιλέγει να επιτεθεί στη νεολαία. Διαλύει τα σχολεία μας, καθώς μας αφήνει χωρίς καθηγητές, χωρίς βιβλία και θέρμανση. Δημιουργούν ένα εκπαιδευτικό σύστημα για όσους έχουν χρήματα αδιαφορώντας για τις ζωές μας και τα όνειρα μας.

Εμείς επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα. Δεν φοβόμαστε τους φασίστες, δολοφόνους του Παύλου Φύσσα, ούτε την αστυνομία που καταστέλλει κάθε μαθητική πορεία, αλλά τρομοκρατεί και όσους συμμετείχαν στις καταλήψεις για ένα  καλύτερο σχολείο.

Εμείς ονειρευόμαστε ένα σχολείο αλληλεγγύης που θα μας επιτρέπει να δημιουργούμε μέσα από πολύμορφες πολιτιστικές δραστηριότητες, με τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι του, χωρίς ρατσισμό και φασισμό, για τις πραγματικές ανάγκες των μαθητών.

Το Δίκτυο Νέων της «ΣΤΑΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ» καλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της δημοτικής μας παράταξης, την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζουμε με ήθος και συνέπεια να αλλάζουμε τον Βύρωνα

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και η δημοτική παράταξη "Στάση Βύρωνα", σας προσκαλούν την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 10:30 πμ, στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Νέα Ελβετία", (πρώην Λουίζα) σε ανοιχτή συγκέντρωση. "Μπροστά τις εκλογές συζητάμε για το έργο μας, τις δεσμεύσεις μας και την προοπτική. Η πόλη μας αλλάζει και σας έχει ανάγκη"

Στάση Βύρωνα: αταλάντευτη η υποστήριξή της στο πρόσωπο του δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη

Ανακοίνωση - απόφαση της Δημοτικής πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" για την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα.  

"Σχολείο για όλα τα παιδιά" Της Λεμονιάς Κλωνάρη (αναδημοσίευση)

Αναδημοσίευση του άρθρου της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας & Νέας Γενιάς Λεμονιάς Κλωνάρη, στο τεύχος του Νοεμβρίου της εφημερίδας "Πόλις Βύρωνας" 

Έργα στα σχολεία του Βύρωνα ανακοινώνει η Δημοτική Αρχή

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα τη συντήρηση των σχολείων. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια