Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
17 01 2014

Σε κίνδυνο ακόμη και οι ζωές συνδημοτών μας

Κάτοικοι της περιοχής της πλατείας Σμύρνης μας παρακάλεσαν να δημοσιοποιήσουμε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται δύο δημοτικοί ηλεκτρικοί πίνακες της περιοχής τους.

Η άθλια κατάσταση των οποίων θέτει σε κίνδυνο ακόμη και τις ζωές συνδημοτών μας από πιθανή ηλεκτροπληξία.

Επειδή όσα λόγια και να γράψουμε είναι λίγα αρκούμαστε στην ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών. (Μπορείτε να τις δείτε στο τέλος του άρθρου)

Ο ένας ηλεκτρικός πίνακας βρίσκεται μπροστά από το μικρό τριγωνικό παρκάκι της διασταύρωσης των οδών Κύπρου και Πύρου.

Η ολοκληρωτική έλλειψη ασφάλειας, ο πυργίσκος του πίνακα που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης, η συσσώρευση σκουπιδιών στο εσωτερικό, η υγρασία και η έκθεση στα νερά ακόμη και της βροχής συνθέτουν μια απειλή ακόμη και για τους ανυποψίαστους περαστικούς.

Ο δεύτερος πίνακας βρίσκεται πάνω στην πλατεία και ελέγχει τη λειτουργία του αντλιοστασίου. Εκεί η κατάσταση είναι επίσης απελπιστική. Οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν.

Το σκηνικό της αποσύνθεσης ολοκληρώνει ο κρουνός της πυροσβεστικής που μόνο κρουνός δεν είναι. Οι σωλήνες είναι βουλωμένοι από τα σκουπίδια γιατί λείπουν τα προστατευτικά καπάκια. Έτσι η αδυναμία λειτουργίας είναι σίγουρη, αν τυχόν χρειαστεί να τεθεί σε λειτουργία ο κρουνός για να ανεφοδιάσει με νερό κάποιο όχημα της Πυροσβεστικής.

Κύριοι της απερχόμενης διοίκησης σοβαρευτείτε επιτέλους. Καλό θα είναι να εγκαταλείψετε τις προσωπικές σας προβολές, την πολιτική μέσω Facebook και να αφήσετε στην άκρη τα μεγάλα λόγια με τα πράσινα άλογα που θα βόσκουν στις πράσινες διαδρομές και θα ξεκουράζονται στις αμαρτωλές πέργολες της πλατείας Αγίου Λαζάρου.

Δώστε άμεση λύση στα συγκεκριμένα αυτά προβλήματα πριν θρηνήσουμε θύματα είτε από ηλεκτροπληξία κάποιου ανυποψίαστου συνδημότη μας είτε από την αδυναμία ανεφοδιασμού οχημάτων της πυροσβεστικής.

Διαβάστηκε 1478 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια