Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
05 06 2018

Επιχορήγηση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα από το Υπουργείο Υγείας

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα με ιατρικό εξοπλισμό καθώς και η διαμόρφωση του χώρου που θα «φιλοξενήσει» το ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα.  

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό κ. Πολάκη, δήλωσε τα εξής:

"Με τη σημερινή μου επίσκεψη στον Αν. Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ολοκληρώθηκε η έκτακτη επιχορήγηση του ΚΥ Βύρωνα με το ποσό των 125.000 ευρώ από το αποθεματικό του Υπουργείου για τη διαμόρφωση του χώρου που θα υποδεχθεί το νέο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα αλλά και την προμήθεια αναγκαίου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Σε συνεργασία με την 1η ΥΠΕ, δεσμευόμαστε για την άμεση υλοποίηση των έργων και την παράδοσή τους στους κατοίκους του Βύρωνα. 

Με τη σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον Αν. Υπουργό Υγείας για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας αλλά και το ιατρικό προσωπικό του ΚΥΒ το οποίο με τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύει πως το Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι θεμέλιος λίθος της πολιτικής μας."

Διαβάστηκε 1204 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια