Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
11 04 2014

ΚΙΦΒ: Μαζεύουμε φάρμακα για τους ανέργους,απόρους και ανασφαλίστους

Αυτό το Σάββατο 12 Απριλίου από τις 9.30 το πρωί μαζεύουμε φάρμακα για τους άνεργους και άπορους συμπολίτες μας που έχασαν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη:

Για την παραλαβή των φαρμάκων θα βρισκόμαστε στα σχολεία της Ταταούλων μαζί με τους «Πολίτες του Βύρωνα», οι οποίοι την ίδια μέρα διοργανώνουν την γνωστή διάθεση τροφίμων «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ». Καθώς η κρίση συνεχίζεται και τα χτυπήματα της κυβέρνησης διαλύουν το ΕΣΥ και μεγαλώνουν την ανεργία και την φτώχεια η ανάγκη για δωρεάν χορήγηση φαρμάκων στους άνεργους και τους άπορους μεγαλώνει. Γι’ αυτό είναι ανάγκη να ενταθεί στην πράξη η αλληλεγγύη των πολιτών.

Κάθε συμπολίτης μπορεί να φέρει όχι μόνο τα φάρμακα που τυχόν του περισσεύουν, αλλά χρειάζεται, για τον σκοπό αυτό, να κινητοποιήσει φίλους, γνωστούς, ολόκληρη την γειτονιά.

Μπορείτε να ενημερώσετε τους άνεργους και τους άπορους που γνωρίζετε, ότι το ΚΙΦΒ διαθέτει 104 γιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και 4 εργαστηριακά κέντρα στα οποία οι ανασφάλιστοι εξετάζονται δωρεάν.

ΚΙΦΒ

Βύρωνας 10/4/2014

Διαβάστηκε 1693 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια