Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
23 06 2014

Δελτίο Τύπου: Για την λειτουργία των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Στις 19/06/2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του "Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βύρωνα" όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν α) η διαδικασία επιλογής των βρεφών και των νηπίων για την περίοδο 2014-2015 και β) το έκτακτο θέμα που αφορούσε τη μεταφορά του 3ου Παιδικού Σταθμού (Αναπηρικά) στο νέο παιδικό σταθμό στην Γρανικού & Ζακύνθου και την λειτουργία του παιδικού σταθμού στην Παύλου Μελά στον Καρέα. 

                                                        

Δελτίο Τύπου

 

Βύρωνας 24 Ιουνίου 2014      

Η Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα" αναλαμβάνει δημοτική αρχή σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία καλείται να διαχειριστεί τετελεσμένες αποφάσεις της απερχόμενης δημοτικής αρχής, τόσο στο ποιοι σταθμοί θα λειτουργήσουν από 1η Σεπτεμβρίου, όσο και στη διαδικασία επιλογής και μοριοδότησης νηπίων και βρεφών.

Η δημοτική μας παράταξη, όπως είχε δεσμευτεί προγραμματικά στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του "Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Βύρωνα" που διεξήχθη στις 19/06/2014, πρότεινε τη λειτουργία όλων των Παιδικών Σταθμών (3ος-Αναπηρικά, Παύλου Μελά, Γρανικού-νέος). Στόχος μας είναι, στο πλαίσιο του εφικτού, η εξυπηρέτηση του συνόλου των αιτήσεων των δημοτών, συμπεριλαμβανομένων και των ανέργων.

Προσδοκώντας ότι με τη συμμετοχή στην "Επιτροπή Αξιολόγησης των Αιτήσεων" θα εφαρμοστούν αξιοκρατικά τα κριτήρια που έχουν ήδη ψηφιστεί από τη σημερινή πλειοψηφία.

Δεσμευόμαστε για την ουσιαστική παρέμβαση της δημοτικής μας παράταξης στη μελλοντική αναμόρφωσή τους με τη συμμετοχή του συνόλου των παρατάξεων και το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα.

 

Δημοτική Πρωτοβουλία "Στάση Βύρωνα"

 

Διαβάστηκε 1998 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια