Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
29 08 2014

Ανακοίνωση της νέας δημοτικής αρχής για τον 3o παιδικό σταθμό (Γρανικού και Ζακύνθου)

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 και με αφορμή τα εγκαίνια του 3ου παιδικού σταθμού (Γρανικού & Ζακύνθου) ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άκης Κατωπόδης και η Δημοτική Ομάδα της "Στάσης Βύρωνα" εξέδωσαν ανακοίνωση προκειμένου να ενημερώσουν τις οικογένειες και τον Βυρωνιώτικο λαό για την πραγματική κατάσταση του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού.  

Βύρωνας 29 Αυγούστου 2014

Ως νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε, κυρίως τους γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους την Δευτέρα 1 Σεπτέμβρη, σχετικά με τον παιδικό σταθμό στη συμβολή των οδών Γρανικού και Ζακύνθου που «εγκαινιάζεται» την Παρασκευή 29 Αυγούστου, τα εξής:

  • Καίριες ελλείψεις, όπως η έλλειψη πολεοδομικής άδειας και πυρασφάλειας (!), δεν επιτρέπουν την απρόσκοπτη λειτουργία του. Συνεπώς, ο εν λόγω παιδικός σταθμός, για λόγους -πάνω απ' όλα- ασφάλειας των παιδιών, ΔΕΝ θα μπορέσει να λειτουργήσει αμέσως.
  • Είχαμε επισημάνει εγκαίρως πως τα εγκαίνια που γίνονται από την απερχόμενη δημοτική αρχή δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο παρά μια επικοινωνιακή φιέστα και όχι εγκαίνια ουσιαστικής λειτουργίας του παιδικού σταθμού. Έτσι, δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στους ενδιαφερόμενους γονείς, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καθημερινότητά τους.
  • Αποδείχθηκε σωστή η επιμονή μας να παραμείνει σε λειτουργία ο μέχρι πρότινος ανοιχτός παιδικός σταθμός στην οδό Μίνωος (Αναπηρικά), ο οποίος θα έλυνε το πρόβλημα που δημιουργείται τώρα.

Παρόλα αυτά, ως νέα δημοτική αρχή, αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας (όπως πολύ σύντομα θα φανεί σε όλα τα επίπεδα) και δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να τεθεί σε λειτουργία ο –ιδιόκτητος και σύγχρονος κατά τ΄ άλλα- παιδικός σταθμός το ταχύτερο δυνατόν ώστε να εξυπηρετήσουμε, πάνω από όλα με ασφάλεια, τα παιδιά των συνδημοτών/ισσών μας που τον έχουν ανάγκη.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άκης Κατωπόδης

Η Δημοτική Ομάδα της "Στάσης Βύρωνα"

Διαβάστηκε 2802 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια