Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 12 Απρίλιος 2014 - Stasi Virona

Σάββατο, 12 Απρίλιος 2014 17:18

Τριγάζης Νίκος

Ο Νίκος Τριγάζης "δηλώνει" δημοσιογράφος. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως συντάκτης σε διάφορα ειδησεογραφικά sites, με προεξέχοντα τα tvxs.gr και sport-fm.gr

Γεννήθηκε το 1964 στον Βύρωνα, από πατέρα επίσης  Βυρωνιώτη. Η οικογένεια του πατέρα της  ήταν από τις πρώτες που έχτισαν σπίτι στον καινούργιο τότε συνοικισμό χωρίς να είναι πρόσφυγες.

 

 

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Υπήρξε υπεύθυνη τύπου του εντύπου «Ξενόγλωσση Εκπαίδευση» και με άρθρα της  - καθώς και άλλων συναδέλφων – αγωνίσθηκε για τη θέσπιση του «Κρατικού Πτυχίου Γλωσσομάθειας».

 

Γεννήθηκε το 1967 κι αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Βύρωνα. Είναι Γεωπόνος (Τ/Ε) έχοντας περατώσει τις σπουδές του στη Φρανκφούρτη Γερμανίας εργαζόμενος παράλληλα για την χρηματοδότησή τους. Σπούδασε οικονομικά (ΑΣΟΕΕ), Στατιστική (ΜSC), κι επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου παιδαγωγικών σπουδών. 

Σάββατο, 12 Απρίλιος 2014 17:05

Μανωλά Μάτα

Γεννήθηκε στον Βύρωνα το 1956, όπου και κατοικεί.

Είναι Διακοσμήτρια και τα τελευταία 30 χρόνια, εργάστηκε στην εταιρεία της “Decoin” στον τομέα της μελέτης και κατασκευής επαγγελματικών και εκθεσιακών χώρων.

 

ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 2