Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 - Stasi Virona

Του Τάσου Μαυρόπουλου,

Μέχρι και τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές , οι υποψήφιοι δήμαρχοι, συνωστίζονταν στα κόμματα, δίνοντας μάχες για το ποιος θα πάρει το χρίσμα και την στήριξη του κόμματος, για  να ωφεληθούν εκλογικά οι ίδιοι και να αποκομίσει οφέλη και το κόμμα που τους στήριζε. 

Είναι 30 χρόνων, υπ. Διδάκτωρ του τομέα Βοτανικής στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μητέρα δύο παιδιών. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Βιολογίας ως προπτυχιακή φοιτήτρια, συμμετέχοντας συλλογικά στο σχήμα της Αριστερής Ενότητας, ενώ σήμερα είναι μέλος του συλλόγου υπ. διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών του ίδιου τμήματος. 

Γεννημένη το 1953 και μεγαλωμένη στη Νέα Ελβετία του Βύρωνα από προσφυγική οικογένεια που ένωσε τις μοίρες ταξιδευτών από την Ανατολική Θράκη και την Κρήτη. Οι γονείς διώχτηκαν για την αντιφασιστική τους δράση, ο πατέρας για συμμετοχή σε Βυρωνιώτικη εφημερίδα και η μητέρα νοσοκόμα του πολέμου στο Κάιρο, εξορίστηκε στο στρατόπεδο Ελ Ντάμπα.

 

Είναι τοπογράφος μηχανικός, απόφοιτος Ε.Μ.Π., παντρεμένος με τη Γιάννα Καρδάση και πατέρας δύο μαθητριών, της Χρυσάνθης και της Νάγιας.

Γεννήθηκε το 1965 στο Βύρωνα, όπου μεγάλωσε και συνεχίζει να ζει.

 

Δευτέρα, 28 Απρίλιος 2014 11:14

Ξυνιδάκης Μάρκος

Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1939. Σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός. Εργάστηκε για 7 χρόνια ως μηχανολόγος και στον ιδιωτικό τομέα εργάστηκε 54 χρόνια δεδομένου ότι εργαζόταν από την ηλικία των 12 ετών και συγχρόνως σπούδαζε τα τελευταία χρόνια. 

Οι γονείς του πρόσφυγες από τη Σμύρνη. Γεννήθηκαν στον Βύρωνα  6 κορίτσια και τελευταίος αυτός. Γέννημα, θρέμμα του Βύρωνα. Μόλις αποφοίτησε από το Γυμνάσιο (τότε δεν υπήρχε Λύκειο) μπήκε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών  με υποτροφία και αποφοίτησε με υποτροφία.

Γεννήθηκε το 1974 στο Βύρωνα. Αισθάνεται τυχερός που βίωσε τα παιδικά του χρόνια, την εφηβεία και έφτασε έως το σήμερα, πάντα στην ίδια αγαπημένη μας πόλη. ζώντας από κοντά τα δημοτικά δρώμενα όλα αυτά τα χρόνια, αισθάνεται επίσης τυχερός που του δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτά. 

ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 2