Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 - Stasi Virona

Ο Αλέκος Θεοδόσης, γραμματέας της Δημ. Πρωτοβουλίας "Στάση Βύρωνα" συζητά με τους "Αριστερούς" στην εκπομπή "Αριστερός - Αριστερός και τα σημεία Σ-τιξης"

Μπορείτε να την ακούσετε στο τέλος της σελίδας στην ενότητα "Πολυμέσα" 

Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 12:53

Μαγνήσαλης Νίκος

Γεννήθηκε το 1989  στην Αθήνα. Μεγάλωσε στο Βύρωνα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι καθηγητής Αγγλικών και εκπαιδευτής Πληροφορικής. Έχει BA στα Οικονομικά και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι πτυχιούχος Cambridge / Michigan και έχει Master’s στην διδασκαλία της Αγγλικής με ειδίκευση στη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών, στην εκπαίδευση. Γνωρίζει επίσης Γερμανικά και Γαλλικά. 

 

Γεννήθηκε στον Βύρωνα το 1961 και είναι μόνιμος κάτοικός του μέχρι σήμερα. Απόστρατος Αξιωματικός του Λ.Σ.-Ε.Α., στο οποίο υπηρέτησε από το 1982 μέχρι και το τέλος του 2010. Ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, γραμματέας της και πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος από το 2002 μέχρι και το 2007. 

 

Παρασκευή, 04 Απρίλιος 2014 12:49

Πανόπουλος Κώστας

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ωρίμασε στο Βύρωνα.

Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά εργάζεται σαν λογιστής στον ιδιωτικό τομέα της όποιας οικονομίας έχει απομείνει.

 

ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος
Σελίδα 1 από 2