Ανεβασέ το

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
28 04 2014

Χειμώνα Χρυσάνθη-Έσθερ

Είναι 30 χρόνων, υπ. Διδάκτωρ του τομέα Βοτανικής στο τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ και μητέρα δύο παιδιών. Υπήρξε ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Βιολογίας ως προπτυχιακή φοιτήτρια, συμμετέχοντας συλλογικά στο σχήμα της Αριστερής Ενότητας, ενώ σήμερα είναι μέλος του συλλόγου υπ. διδακτόρων και μεταπτυχιακών φοιτητών του ίδιου τμήματος. 

Στο παρελθόν εργάστηκε εθελοντικά στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών και Προσφύγων. Κάτοικος Βύρωνα από το 2007, συμμετείχε εξ αρχής στις δραστηριότητες της «Στάσης Βύρωνα». Υπήρξε εκπρόσωπος της παράταξης στο Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα. Ενταγμένη στην Αριστερά από τα νεανικά της χρόνια, υπήρξε μέλος αρχικά της Νεολαίας Συνασπισμού και έπειτα του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, εντός των οποίων ασχολήθηκε με τα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ιδιαίτερα στα ζητήματα ισότητας των φύλων, ως ενεργό μέλος του τμήματος Φεμινιστικής πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστηκε 1844 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια