Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στον Καρέα

Ένα ακόμη έργο που η μελέτη και οι διαδικασίες για την ανάθεση των εργασιών σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και το επιτελείο του τ. Δημάρχου Βύρωνα κου Άκη Κατωπόδη, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και αναμένεται να παραδοθεί, σύμφωνα με την νέα δημοτική αρχή, προς χρήση μέχρι το τέλος του Πάσχα.

Πρόκειται για το "Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης" στον πολυχώρο Κουγιά στον Καρέα.

Ο κ. Άκης Κατωπόδης σε δηλώσεις αναφέρει μεταξύ άλλων :"Επισκεφθήκαμε με τον τ. αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Καραγιάννη την πλ. Κουγιά στον Καρέα για να δούμε από κοντά το έργο της περιβαλλοντικής αναβάθμισης που περιλαμβάνει:

  • ξύλινη περίφραξη,
  • ξύλινα παγκάκια,
  • ξύλινα κιόσκια,
  • κάδους,
  • φωτισμό 
  • πράσινο. 

Το έργο που έχει τίτλο "Δράσεις θωράκισης και ανάδειξης Υμηττού, στήθηκε από τον ΣΠΑΥ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης ",αφορά δε 11 Δήμους πέριξ του Υμηττού. Ταυτόχρονα δε παραδόθηκε στην πολιτική προστασία και ένα ακόμη πυροσβεστικό όχημα. 

Για το έργο αυτό υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Κωνσταντάτου και τότε δημάρχου Βύρωνα κ. Κατωπόδη στις 9/5/22 και μετά τις αναγκαίες ενέργειες πραγματοποιείται σήμερα.

Είμαστε δε πολύ χαρούμενοι που ένα ακόμη έργο που σχεδιάστηκε στη θητεία μας ολοκληρώνεται, το αφιερώνουμε στους κατοίκους του Καρέα και ιδιαίτερα στους νέους και τους εύχομαι να το προσέχουν και να το χαρούν"

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο έργο μπορείτε να διαβάσετε στο site του Δ. Βύρωνα εδώ.

Φωτογραφία: πηγή Δήμος Βύρωνα